furt campAu început furturile de sezon. Deţinătorii de suprafeţe agricole sau livezi sunt cu ochii-n patru şi încearcă să-şi supraveghează proprietăţile pentru că altfel riscă să rămână fără recolte, peste noapte. Numai zilele trecute, doi hoţi au fost prinşi la cules de pe terenurile altora.
Poliţiştii din Glodeanu Sărat au oprit, pentru verificări, o căruţă care era condusă de o femeie de 53 de ani, din comuna Florica. În urma verificării atelajului, poliţiştii au stabilit că aceasta furase 200 de kilograme de porumb de pe un teren ce nu îi aparţine. Hoaţa de porumb s-a ales cu dosar penal, iar întreaga cantitate a fost predată proprietarului terenului.
Un alt furt de sezon a fost semnalat în zona de munte a judeţului. Poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Cătina au fost sesizaţi telefonic de un bărbat din localitate cu privire la faptul că a surprins o persoană care sustrăgea prune de pe un teren din comună. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi au depistat un tânăr de 23 de ani care culegea prune de pe un teren ce nu îi aparţine şi fără a avea acordul proprietarului. Fructele culese de tânăr au fost predate proprietarului terenului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here