case

Autoritățile județene au trecut la evaluarea situației din județ în urma ploilor căzute încă de aseară. În urma ploilor căzute în ultimele ore, și a torenților veniți de pe versanți, au fost înregistrate probleme pe DJ 100 H în zona localității Tisău și pe DJ 203 G la Ciolanu.

Consiliul Județean a acționat imediat, trimițând echipe pe teren, echipe care evaluează situația și iau măsuri pentru asigurarea siguranței circulației, respectiv pun semne de avertizare a șoferilor, parapeți și impun restricții de circulație.

”Am intervenit imediat ce situația a impus-o, pentru a ne asigura că cetățenii sunt în siguranță. Suntem pregătiți, în continuare, în cazul în care vor apărea și alte probleme, generate de ploile începute aseară”, a spus președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu.

După ce se vor opri ploile se va face și o evaluare a pagubelor, pentru a putea fi remediate. La Tisău a fost tasată partea carosabilă în dreptul unui podeț, drept pentru care aseară a fost întreruptă circulația. Aceasta a fost reluată în această dimineața, pentru microbuze și autoturisme.

La Ciolanu, apa a blocat un podeț și a intrat pe sub astfalt. Au fost impuse restricții de circulație și se circulă pe o singură bandă.

Ultimele informații arată că și la Năieni sunt probleme pe drumul spre Fințești, respectiv DJ 205. O echipă de specialiși ai Consiliului Județean se află pe drum, pentru a evalua situația și pentru a lua măsurile care se impun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here