prins de politistiUn buzoian bănuit de comiterea mai multor furturi, a fost identificat şi reţinut de poliţiştii de la Investigaţii Criminale.

Tânărul, în vârstă de 28 de ani, din Buzău, cu privire la care s-a stabilit că este principalul bănuit în cazul a patru furturi şi tentative de furt comise în noaptea precedentă, a fost identificat şi prins în ziua de 15 mai, în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău – Biroul de Investigaţii Criminale.  

Cel în cauză este bănuit că, în noaptea de 14 spre 15 mai, ar fi pătruns prin efracţie în şase boxe situate la subsolurile unor blocuri din Buzău, precum şi într-un apartament situat la parterul unui bloc.

Din patru boxe ar fi sustras o pereche de role, două aparate de fotografiat, un stilou, C.D.-uri şi încărcătoare de telefoane mobile, ce au fost recuperate ulterior de către poliţişti. Din celelalte două boxe şi din apartament nu ar fi sustras nici un bun.

De asemenea, din cercetările efectuate de poliţişti, a mai rezultat că, la data de 11 mai, tânărul ar fi pătruns, prin escaladarea ferestrei, într-un alt apartament situat la parterul unui bloc din municipiul Buzău şi ar fi sustras o geantă, mai multe documente şi bunuri, printre care şi un card bancar al cărui cod PIN era scris pe o hârtie găsită în aceeaşi geantă. Valoarea prejudiciului în acest caz a fost estimată la 900 de lei. Ulterior, buzoianul ar fi folosit cardul sustras şi ar fi efectuat operaţiuni de retragere numerar şi plăţi. Cazurile figurau în evidenţe cu autor necunoscut.

La propunerea poliţiştilor, procurorul de caz a dispus continuarea urmăririi penale faţă de tânărul în vârstă de 28 de ani.

Totodată, poliţiştii au luat împotriva lui măsura reţinerii pentru 24 de ore şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here