banca1

Raiffeisen Bank a anunțat că zilele de 1, 5 si 6 mai sunt zile nelucrătoare, cu excepția unităților din cadrul hypermarket-urilor și a mall-urilor. În același timp, BRD – Groupe Societe Generale a anunțat că în zilele de 1, 5 și 6 mai 2013, unitățile băncii nu vor avea program de lucru cu clienții, cu excepția unităților situate în mari magazine și mall-uri. De asemenea, pe 1, 5 și 6 mai 2013 vor fi disponibile opțiunile automate de consultare sold/operațiuni.

În cazul Garanti Bank, aproape toate unitățile vor fi închise pe 1 și 6 Mai, având program normal în restul zilelor. Potrivit reprezentanților Băncii Transilvania, programul băncii în perioada sărbătorilor va fi urmatorul: zilele de 1 Mai (miercuri), 4 mai (sâmbătă) și 6 mai (a doua zi de Paște), vor fi zile nelucrătoare. Fac excepție anumite unități din unele centre comerciale.
Banca Comercială Română (BCR) a informat publicul că unitățile sale teritoriale retail și centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în zilele de 1, 5 și 6 Mai 2013 (Sărbători legale).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here