hotiPolițiști buzoieni de de investigații criminale au identificat principalii bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și a unei tâlhării. Faptele au fost sesizate poliției în perioada 08 – 20 august, și au fost înregistrate inițial în evidențe cu autori necunoscuți.
În urma investigațiilor efectuate au fost identificați, un minor în vârstă de 13 ani și un tânăr de 18 ani, care au sustras dintr-o locuință și trei societăți comerciale din municipiului Buzău, produse electronice, produse alimentare și produse accizabile, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1400 lei.
Extinzându – se cercetările, de către polițiști s-a stabilit faptul că tânărul de 18 ani este principalul bănuit de complicitate la comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, faptă sesizată poliției la data de 08 august a.c , de către o buzoiancă în vârstă de 74 de ani. Din verificări a rezultat că cei doi i-au smuls femeii o geantă în care avea suma de 100 lei și documente.
Polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore , față de tânărul de 18 ani și continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here