glodeanu sarat15.534.271,88 lei reprezintă valoarea proiectului de reabilitare a şi consolidare a Şcolii cu clasele I-VIII Glodeanu Sărat, proiect cofinanţat din fonduri europene alocate prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

Din valoarea totală a proiectului, valoarea eligibilă este de 4.459.171 lei, din care finanţarea nerambursabilă acordată prin Fondul European de Dezvoltare Regională este de 4.369.988 lei, iar contribuţia beneficiarului la valoarea eligibilă a proiectului este de 89.183 lei, suma fiind asigurată de Consiliul Judeţean Buzău, în baza unui parteneriat cu administraţia locală.

Contractul de finanţare a fost semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud- Est, obiectivul general al proiectului fiind îmbunătăţirea infrastructurii de educaţie, şcoala din localitate urmând a fi dotată în vederea asigurării unui proces educaţional la standarde europene. Beneficiarii acestui proiect  – a cărui perioadă de derulare este de 20 de luni, termenul final de recepţie fiind data de 9 octombrie 2012 – vor fi cei 293 de elevi, dintr-un efectiv total al populaţiei şcolare de 700 de elevi din comună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here