inghetzat_zapadaDe aproape 3 saptamani, zeci de politisti, jandarmi si pompieri il cauta pe barbatul care s-a rătăcit pe un câmp de lângă municipiul Buzău, în timpul viscolului din timpul primului cod rosu decretat la Buzau la sfarsitul lunii ianuarie.

Alexandru Lambrea, de 44 de ani, a plecat sâmbătă, 24 ianuarie de la domiciliul fostei soţii, din Buzău, spre casa părinţilor săi, unde se mutase după divorţ, in urma cu 5 ani. Acesta avea de parcurs şapte kilometri, prin nămeţi, până la domiciliul său din cătunul Odaia Banului. Bărbatul a vorbit la telefon cu fiul său şi i-a spus că s-a rătăcit, din cauza viscolului. I-a promis, însă, că atunci când ajunge, îl va suna. Alexandru Lambrea nu a mai ajuns, spre disperarea familiei care a anuntat politia, iar de atunci este cautat fara incetare.

Şansele ca bărbatul să mai fie găsit în viaţă sunt minime. Nici măcar apropiaţii lui nu mai au speranţe, singura dorinta a acestora fiind acum ca trupul barbatului sa fie gasit ca sa poata fi inmormantat crestineste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here