talhar arestat

Strigător la cer ce a putut face un buzoian de 45 de ani. La sfârşitul săptămânii trecute, o buzoiancă a sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău cu privire la faptul că în ziua de 30 iulie, concubinul său, aflat în stare avansată de ebrietate, a săvârşit acte de natură sexuală cu fiica lor, în vârstă de numai un an şi zece luni. În aceeaşi zi, mama fetiţei a fost bătută crunt de acesta pentru că a îndrăznit să vorbească despre nenorocire. Femeia se află acum în spital.

Imediat după primirea sesizării, echipa operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale şi specialişti criminalişti, a început cercetările în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

Copila a fost examinată de specialiştii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Buzău iar rezultaul examenului confirmă cele spuse de mama fetiței.

Totodată, a fost informată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău, dispunându-se rămânerea minorei, temporar, în îngrijirea bunicilor din partea mamei. Suspectul – un buzoian în vârstă de 45 de ani – a fost depistat de poliţişti pe raza municipiului Buzău şi a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale luând împotriva lui măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi incest.

În ziua de 3 august, poliţiştii l-au prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, procurorul de caz dispunând punerea în mişcare a acţiunii penale şi internarea suspectului la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, în vederea efectuării expertizei neuropsihiatrice.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here