Politisti1

 

Mâine, de la ora 10.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău va organiza simpozionul judeţean „SIGURANŢA RUTIERĂ – SIGURANŢA TA!”, în cadrul căruia vor fi dezbătute aspecte referitoare la modalităţile de prevenire a accidentelor de circulaţie şi se va avea în vedere identificarea unor soluţii moderne de sistematizare a traficului rutier în municipiul Buzău.

Simpozionul se va desfăşura la Centrul de Prevenire a Criminalităţii  la invitaţia lansată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău răspunzând Instituţia Prefectului – Judeţul Buzău, Consiliul Judeţean, Primăria Municipiului Buzău, Inspectoratul Şcolar Judeţean, precum şi reprezentanţii celorlalte instituţii cu atribuţii în domeniul siguranţei rutiere.

Tot mâine, de la 11.30, timp de o oră, la nivelul municipiului Buzău va fi marcată „ORA SIGURANŢEI RUTIERE”. Cu această ocazie, locuitorii municipiului, indiferent de calitatea pe care o au ca participanţi la trafic, sunt rugaţi ca, cel puţin în această oră să nu încalce nicio regulă de circulaţie.

Totodată, pe traseul Zona Episcopiei – Bulevardul Unirii – Bulevardul N. Bălcescu – Zona Crâng se va desfăşura un marş, la care vor participa poliţişti rutieri, motociclişti şi un echipaj de ambulanţă. Pe o platformă va fi transportat şi un autovehicul avariat în urma unui accident grav de circulaţie.

Pe tot parcursul marşului, vor fi transmise mesaje preventive prin intermediul unor staţii de amplificare ale autospecialelor poliţiei participante la marş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here