VANATORU6In incercarea de a salva Statiunea de Cercetare Legumicola de la pieire si de a-i face pe buzoieni sa constientizeze ca trebuie sa consume alimente sanatoase, cercetatorii de la Statiune vor demara, incepand de astazi o campanie de informare a ceea ce inseamna o alimentatie sanatoasa.

Cercetatorii dar si o serie de oameni de afaceri care s-au alaturat demersului vor distribui fluturasi cu sfaturi alimentare sanatoase dar vor arbora si cateva bennere, unul dintre ele chiar in fata magazinului de desfacere a marfii provenita de la Statiunea de Cercetare.

“Este adevarat ca acest demers apartine doamnei doctor Floarea Burnichi dar ne-am alaturat cu totii pentru ca ne-am dat seama de importanta lui. Acest demers inseamna informarea populatiei cu privire la importanta alimentelor pe care le consumam, in speta legumele pe care le punem pe masa copiilor nostri. Noi, cei de la Statiunea de Cercetare suntem printre putinii care mai furnizam alimente sanatoase buzoienilor si nu numai. Avem semnale de la oameni simpli dar si de la oameni de afaceri care s-au alaturat demeruslui nostru, ca tot mai multi buzoieni realizeaza ce inseamna Statiunea de Cercetare si produsele pe care noi le scoatem pe piata. Vom incepe, incepand de astazi, o campanie de informare a oamenilor, prin distribuirea de fluturasi dar si prim ridicarea unor bannere pentru informarea cetatenilor. Aceasta actiune va fi pe termen lung si speram ca mesajul nostru sa ajunga acolo unde trebuie, adica si la urechile autoritatilor de ajutorul carora avem foarte multa nevoie”, ne-a declarat cercetatorul Costel Vanatoru.

Statiunea de Cercetare Legumicola riscă să îşi închidă porţile. Potrivit conducerii unităţii, ar fi fost fost iniţiată o Hotărâre de Guvern prin care ar urma să li se ia de către autorităţile locale, în speţă de către Primărie, suprafeţele de teren care le-au mai rămas si pe care se face si la aceasta ora cercetare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here