După aproape doi ani de aşteptare, lucrările de reabilitare a podului de la Mărăcineni vor demara în curând. Un singur aviz mai trebuie pentru startul investitiei, toate celelalte obstacole birocratice  fiind depăşite.
“Suntem în faza de obţinere a autorizaţiei de construire. Pentru că nu poate Consiliul Judeţean Buzău să emită autozitaţia de construire pentru lucrările acestea, a trebuit ca Ministerul Transporturilor să îşi asume acest lucru. Şi cu toate că există aproape de o lună de zile toate avizele luate, încă până la această dată nu este eliberată autorizaţia de construire. Cam în două săptămâni trebuie să se pronunţe, fie că o eliberează, fie că nu o eliberează. Ţinând cont că sunt toate avizele sunt sigură că se va elibera această autorizaţie”,  a spus Carmen Ichim, prefectul judeţului Buzău.
Timp de opt luni, întregul trafic dintre Muntenia si Moldova va fi preluat de celălalt sens de mers al podului, de la Buzău catre Râmnicu Sărat. În toată această perioadă se vor reface structurile metalice şi vor fi consolidaţi stâlpii de beton.
Valoarea totală a lucrărilor se ridica la 5 milioane de lei, bani alocaţi din bugetul statului.

1 COMENTARIU

  1. stați voi liniștiți, MT emite autorizații de construire cu viteza melcului, chiar și pentru proiecte de importanță capitală, cum ar fi construcția de autostrăzi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here