O noua achiziție, intrată în dotarea Jandarmeriei Buzău. Este vorba despre o autospecială care va beneficia de dotări de ultimă oră: o cameră video capabilă să vadă în detaliu un obiect aflat la un kilometru distanţă, dar şi un sistem de telecomunicaţii performant. Autospeciala va fi utilizată în misiuni de căutare şi salvare, dar şi pentru alte intervenţii la care vor fi solicitaţi jandarmii buzoieni.

Jandarmii din Buzău au primit în dotare o autospecială cu rol de centru mobil de comunicaţii şi monitorizare video, amenajat într-o dubă. Una dintre componentele noii autospeciale, marca Wolkswagen Transporter, o cameră video performantă, este capabilă să observe în detaliu un obiect de la distanţă de peste un kilometru. Totodată, autospeciala va fi dotată cu un sistem de telecomunicaţii care poate fi utilizat şi în zone fără semnal de telefonie mobilă.

Consiliul Judeţean Buzău a contribuit cu cea mai mare sumă de bani pentru dotarea noului modul mobil al Jandarmeriei. Autospeciala va fi dată în folosinţă în jurul datei de 1 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here