Promovarea profesiei de polițist, concurs de tir, compe­tiții sportive, acțiune umanitară și „Ziua porților deschise“ sunt câteva dintre activitățile organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, în perioada 10-25 martie, pentru săr­bătorirea Zilei Poliției Române.

Startul evenimentelor s-a dat ieri, când în poligonul auto amplasat pe bulevardul Unirii, de pe raza municipiului Buzău, a fost organizată proba de îndemânare auto.

Seria competițiilor va continua până pe data de 25 martie, perioadă în care se vor desfășura concursurile de fotbal tenis, table, tenis de câmp, minifotbal, gastronomie (ac­țiu­ne umanitară – în ziua de 17 martie), tir și Cupa Presei la Tir (în ziua de 15 martie), Ziua porților deschise și „Polițist pentru o zi“, activități ce se vor desfășura la Poliția Municipiului Rm. Sărat (21-22 martie), precum și organiza­rea unor standuri expozi­țio­nale în care se va prezenta o parte din tehnica din dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Buzău (25 martie – Parcul Crâng din municipiul Buzău, începând cu ora 11,30 și Parcul Central din munici­piul Rm. Sărat, începând cu ora 10,00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here