Momente emoţionante pentru fiica eroului sublocotenent post-mortem Mădălin Stoica, Anca-Elena. De ziua ei, la împlinirea vârstei de 12 ani, a primit un cadou mult visat de la un secretar de stat şi foştii camarazi ai tatălui. Acesta a murit în Afganistan, după un atac al jihadiştilor asupra unui convoi militar românesc.
Anca-Elena Stoica a avut parte de o surpriză din partea secretarului de stat şi şef al Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi informare publică, Nicolae Nasta, şi militari din cadrul Batalionului 47 Comunicaţii şi Informatică „General Nicolae Petrescu”.
A primit în dar o pisicuţă, cadou care i-a înseninat sufletul într-o perioadă a vieţii extrem de grea, pricinuită de moartea părintelui său. Momentele emoţionante au continuat şi la şcoală, prin oferirea de cadouri şi tort în prezenţa colegilor de clasă.
O stradă din Buzău va primi numele lui Mădălin Stoica, militarul buzoian ucis în Afganistan. De asemenea, eroul va fi declarat cetăţean de onoare post-mortem al municipiului Buzău, după cum a ţinut să precizeze primarul Constantin Toma în mesajul săptămânal postat pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here