Buzoienii aflați în căutarea unui loc de muncă au la dispoziția oferta cu posturi vacante transmisă de angajatorii din întreaga țară  Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM). Sunt disponibile peste 400 de locuri de muncă vacante din diverse domenii de activitate. Cea mai consistentă ofertă din totalul celor 409 locuri de muncă  este cea pentru mun­ca  în agricultură, fiind 40 de locuri vacante pentru muncitori necalificați în acest domeniu.  Toate aceste posturi sunt ofertate de o singură firmă, respectiv Cooperativa Agricolă Pepeni de Pogoanele, care are nevoie de un număr mare de angajați pentru desfășurarea activității. De asemenea, sunt locuri de muncă vacante în domeniul construcțiilor, respectiv 12 pentru muncitori necalificați pentru lucrul pe șantier, 16 posturi pentru sudori, 12 pentru zidari, șapte pentru dulgheri și câte cinci pentru tencuitori și finisori. Și pentru domeniul industriei de confecții și  textile sunt posturi disponibile. Este vorba despre aproape 40 de locuri de muncă pentru confecționeri textile, 13 pentru muncitori necalificați confecții și șapte pentru căl­cători.

În ceea ce privește domeniul alimentației publice, sunt disponibile  30 de locuri de muncă vacante, dintre care nouă pentru ospătari, cinci pentru bucătari, patru pentru lucrători fast-food, patru pentru barmani, câte două pentru lucrători în bucătărie, ajutor de bucătar și câte unul pentru covrigar-brutar și patiser.  Oferta transmisă de AJOFM Buzău mai cuprinde 13 posturi pentru vânzători, lucrători comerciali, casieri și gestionari, zece posturi pentru controlori calitate,  șase pentru operatori calculator, cinci pentru șoferi, fiind vacante posturi și  pentru strungari, electricieni, agenți vânzări, secretare, mecanici, sculeri-matrițeri, tractoriști, femei de serviciu, facturiști, electromecanici, croitori, agenți vânzări.

Pentru absolvenții de studii superioare sunt vacante opt posturi, câte unul pentru șef birou, programator, inginer, director tehnic, consilier asistent, inginer chimist, inspector și asistent manager. Agenții economici care și-au prezentat oferta de locuri de muncă prin intermediul AJOFM sunt din Buzău, Râmnicu Sărat, Pogoanele, Merei, Vernești, Scutelnici, Vintilă-Vodă, Spătaru, dar și din București, Timiș și Călărași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here