Limitarea accesului elevilor la dobândirea unor cunoştinţe practice din cauza programei şcolare, care în acest moment nu se axează pe dobândirea de abilităţi, a dus la dezvolatrea unor adevărate afaceri. Cursurile pentru copii. Mii de firme ofera serviciile pe care nu le are şcoala de stat

Antreprenorii au investit în cursuri de dezvoltare personală, limbi străine, afterschool, meditaţii şi au avut de câştigat. Toate aceste servicii aduc profit, dar nu sunt uşor de manageriat nici pentru antreprenori cu experienţă. Şi totuşi, mii de români îşi deschid afaceri de profil în fiecare an. Copiii care se visează patroni au învăţat despre profit, marketing şi cifre de afaceri de la cursul de antreprenoriat.Un curs pe care nu îl au la şcoală. De la asta a pornit şi afacerea care oferă cursuri de dezvoltare personală pentru copii. Să oferi contra-cost ceea ce nu primşti la şcoala de stat.

Anul trecut s-au înfiinţat peste 2.600 de firme care au ca obiect de activitate învăţământul.

Cele mai multe ofera traininguri sau cursuri în domeniul cultural, sportiv, servicii suport pentru învăţământ. Aceste servicii din privat rezistă datorită părinţilor care plătesc în fiecare an zeci de mii de lei pentru meditaţii, cursuri, afterschool şi concursuri scolare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here