O femeie din Vadu Pașii își va petrece următorii 20 de ani după gratii, după ce și-a omorât soțul și cumnatul și a încercat să ascundă crima dând foc casei. De curând, Georgeta Nancu și-a aflat sentința. Potrivit cotidianului Opinia, Tribunalul Buzău a condamnat-o pe femeie la 20 de ani de închisoare cu executare şi a obligat-o la tratament medical psihiatric. Sentinţa nu este definitivă şi a fost deja atacată cu apel.

La începutul lunii decembrie 2018, femeia a dat foc casei ei din Vadu Paşii, deşi înăuntru erau soţul ei şi fratele acestuia. Aceasta a fost concluzia anchetatorilor după aproape o lună de la producerea lui care s-a soldat cu moartea a doi bărbaţi, găsiţi carbonizaţi.În casa respectivă locuiau Gelu Nancu (51 de ani), soţia acestuia, dar şi fratele bărbatului, Vasile Nancu (42 de ani), care lucra ca zilier. Focul a izbucnit în noaptea de 8 spre 9 decembrie 2018 şi a distrus o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi din locuinţă. Alertaţi, salvatorii au găsit două cadavre carbonizate. Iniţial s-a crezut că este vorba despre Gelu Nancu şi soţia acestuia, însă ulterior femeia a fost găsită în viaţă.
După aproape o lună de anchetă şi după efectuarea necropsiei cadavrelor, oamenii legii au concluzionat că femeia a fost cea care a provocat incendiul devastator. Oamenii legii au stabilit că Georgeta Nancu a pro­fi­tat de faptul că cei doi fraţi se aflau într-o avansată stare de ebrietate şi a dat foc casei.
După aflarea întregii povești, femeia a fost internată la Spitalul de Psihiatrie de la Săpoca, întrucât era cunoscută cu afecţiuni psihice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here