Bogdan Lungu in vârsta de 38 de ani este autorului măcelului de la Spitalul Sapoca. Cunoscuții spun despre acesta că, atunci când bea, devenea recalcitrant în familie.

Mama lui spune că era diagnosticat cu epilepsie şi că devenea agresiv în timpul crizelor. Bărbatul se afla internat la Spitalul Sapoca din cursul nopții de 15-16 August. Sâmbătă, 17 august, a fost vizitat de fratele său la spital, care a mers să-l întâlnească împreună cu încă trei prieteni.

Mama bărbatului spune că aflat duminică dimneaţa despre tragedie şi că nu-şi explică ce s-a întâmplat.

„Am văzut pe internet. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Băiatul ăla mic al meu a fost aseară la el, a vorbit cu el la spital acolo, au mâncat covrigi cu toţii, au râs. Când a venit acasă, mi-a zis băiatul ăla mic că totul e în regulă. Şi peste noapte, ce s-a întâmplat nu ştiu. El a mai fost internat pe la Săpoca. Venea bine de acolo. Nu aveam probleme cu el, nimic. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, n-a venit nimeni să mă anunţe nimic. N-am mai aflat nimic de azi dimineaţă. El suferea de epilepsie, era foarte agitat, foarte nervos când făcea crize. A avut tratament, dar acum, ultima dată, n-a mai luat. A mai ciugulit pe la câmp o gură de bere, ca toţii. Are animale, are casă făcută. El era stâlpul familiei. N-avea nici un venit“, a spus mama agresorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here