prostituata bunCel de-al doilea copil al femeii care a apărut într-un filmuleţ în timp ce, având-o de mână pe fiica ei de patru ani, încerca să îşi racoleze clienţi cu care să întreţină relaţii sexuale a fost preluat într-un centru maternal de Direcţia pentru Protecţia Copilului Bacău.

Băieţelul, în vârstă de şase ani, care se afla în grija bunicii materne, a fost internat într-un centru maternal, alături de mama şi de sora sa, potrivit MEDIAFAX.

„Decizia de preluare a copilului a fost luată în cadrul Consiliului Comunitar Consultativ al comunei Poduri, de unde provine femeia, în ideea ca cei doi fraţi să fie împreună cu mama lor, într-un centru maternal. Astfel, se încearcă, prin toate mijloacele posibile, evitarea separării copiilor de familia naturală, respectiv mama lor. Rămâne de văzut cum va răspunde femeia la terapiile noastre şi dacă se vor îmbunătăţi relaţiile mamă-copil. În funcţie de acestea, se va lua o hotărâre finală cu privire la viitorul celor doi fraţi”, a declarat, miercuri, directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bacău, Sorin Bârlădeanu.

Femeia şi fetiţa ei de patru ani au fost duse într-un centru maternal din Bacău, unde beneficiază de consiliere şi evaluare psihologică, la scurt timp după ce mama copilei a fost identificată de poliţişti.

Fetiţa de patru ani şi mama acesteia au apărut într-un filmuleţ postat pe internet, în timp ce femeia încerca să îşi racoleze clienţi cu care să întreţină relaţii sexuale, negociind tarifele.

Filmarea postată pe internet, în urma căreia, iniţial, s-a autosesizat DGASPC Buzău, instituţie care a cerut şi sprijinul Poliţiei, a fost realizată de către şoferul unui tir care se îndrepta dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat. Pe DN 2 (E 85), la Poşta Cîlnău, şoferul a văzut-o pe femeie pe marginea drumului, aceasta ţinând de mână un copil. Bărbatul a oprit, iar femeia, odată urcată în maşină, a încearcat să îl determine pe acesta să întreţină relaţii sexuale contra cost.

„Facem şi noi ceva?”, îl întreba femeia pe şofer, de faţă cu copilul. „Păi cum, de faţă cu copilul?”, întreba bărbatul. „Dar ce are? Stă şi se uită la noi, se uită şi el pe geam, ce are?”, răspundea tânăra. Ulterior, şoferul îi spune femeii că nu are de gând să întreţină relaţii sexuale cu ea, iar aceasta coboară din maşină la Râmnicu Sărat.

„Mă gândeam că trebuie să fac ceva. Aşa ceva nu este posibil. Ori sun la 112, dar e posibil să dispară până ajunge cineva la ea, ori o duc direct la Poliţie, dar e posibil să intru într-un mare rahat. Am preferat varianta a treia”, scria la finalul filmuleţului şoferul care a postat pe internet imaginile cu femeia care, sub ochii copilului său, îşi racolează clienţi pentru relaţii sexuale.

Femeia a fost identificată, ulterior, de poliţiştii buzoieni, fiind descoperită în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un bărbat într-o maşină în care se afla şi fetiţa ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here