Nivelul chiriilor a scazut fata de inceputul toamnei trecute, in conditiile in care, pe fondul prelungirii crizei imobiliare, toti mai multi proprietari de apartamente au preferat sa le inchirieze, generand o crestere a ofertelor din piata.

Asa se face ca la Buzau, o garsoniera se inchiriaza cu 150-180 de euro lunar in zona centrala, iar apartamentele cu doua camere intre 200-250 de euro pe luna. Cel mai mult au scazut preturile la apartamentele cu 3 si 4 camere, care se inchiriaza cu 250-300 de euro lunar, in functie de dotari si de zona de amplasare.

Chiar si asa, preturile chiriilor din Buzau raman ridicate, relativ egale cu cele din marile orase.

La Constanta pretul cerut pentru inchirierea unei garsoniere mobilate, in stare buna porneste de la 140 de euro/luna. Pentru un apartament cu doua camere, pretul chiriei porneste de la 170-180 de euro/luna, iar apartamentele cu trei camere pot fi inchiriate cu 250 de euro/luna

In Brasov, cu 120 euro/luna pot fi inchiriate garsoniere mobilate si utilate in cartierele muncitoresti. Preturile apartamentelor cu doua camere incep de la 150 de euro/luna, iar cele ale apartamentelor cu trei camere de la 200 de euro/luna.

In Bucuresti, chiria unei garsoniere in zone precum Rahova, Militari sau Berceni porneste de la 150 de euro/luna . Pe de alta parte, pot fi gasite apartamente cu doua camere la preturi incepand de la 200-220 de euro/luna in zone precum 13 Septembrie, Stefan cel Mare, Mihai Bravu, Crangasi sau Drumul Taberei. Chiriile in cazul apartamentelor cu trei camere pleaca de la 250 de euro/luna in Berceni, Colentina sau Camil Ressu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here