Circulaţia rutieră la intrarea în Buzău dinspre Brăila va suferi modificări importante, după închiderea podurilor de la Metalurgica, peste Şoseaua Brăilei şi peste calea ferată Buzău – Făurei. Mai este de aşteptat terminarea bretelei de la intersecţia DJ203 D cu DJ204 D, între Ţinteşti şi Maxenu. De aici începe ruta ocolitoare.

Muncitorii de la Urbis sunt acum pe teren şi realizează breteaua care este necesară pentru că înainte camioanele care circulau dinpre Ţinteşti aveau probleme în a vira dreapta către Buzău.Traficul rutier, îndeosebi cel greu, care se făcea pe podul de la Metalurgica, între drumul naţional Brăila – Buzău şi Aleea Industriilor, va fi dirijat prin Ţinteşti – Maxenu – Gherăseni – Costeşti (cel spre Bucureşti) şi prin Ţinteşti – Şoseaua Constanţei – Şoseaua Bucureşti – Spătaru – Hanul lui Ţintă (cel spre Ploieşti şi Braşov).

Refacerea podurilor de la Metalurgica a fost atribuită firmei Troia Premium Construct, cea care lucrează acum la podul de la Marghiloman. Peste podul de la Marghiloman s-a turnat lunea trecută placa de beton. Urmează hidroizolaţia şi turnarea asfaltului, astfel că în trei săptămâni va fi redeschis circulaţiei rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here