bursa chance for life 62037Dincolo de obligatiile legislative, obligatia morala ii indeamna pe alesii locali sa sprijine copiii si familiile cu probleme sociale.

Acest lucru l-a inteles din timp primarul Dumitru Mitroiu care s-a implicat activ in rezolvarea sau daca nu, ameliorarea problemelor sociale din comuna sa. In demersurile sale, primarul din Cislau are un aliat de nadejde, Clubul Zenit din localitate ai caror repreyentanti nu pot ramane indiferenti la problemele comunitatii.

Fie ca au nevoie de lemne, bani pentru scoala sau alte probleme, localnicii cu probleme sociale din Cislau apeleaza la primar. Acesta, niciodata nu a intors spatele oamenilor, mai ales daca a stiut ca la mijloc sunt si copii care au de suferit.

“Nu putem ramane indiferenti la problemele oamenilor. Oamenii din comuna noastra s-au obisnuit si indiferent de probleme apeleaza la mine sa ii ajut. Facem tot ce putem sa ii ajutam pentru ca stim ca nevoile sunt multe. De asemenea, copiii familiilor cu probleme sociale din comuna ii ajutam mult. Cu manuale, cu burse, cu tot ce este nevoie venim in sprijinul copiilor pentru ca suntem constienti ca ei sunt viitorul nostrum. Iar atunci cand avem nevoie, un aliat de nadejde este Clubul Zenit, de aici din localitate, care ne-a ajutat mult, mai ales cand vine vorba de copii”, ne-a marturisit Dumitru Mitroiu, primarul din Cislau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here