sf sava

Proiectul are ca scop renovarea și dotarea Campusului pentru copii orfani de la Bisoca, unde, în fiecare vară, sunt îngrijiți în regim de tabără peste 1.500 de copii nevoiași, orfani sau proveniți din familii având o situație materială dificilă de diferite vârste. Copiii sunt însoțiți în tabără de personal de supraveghere și de cadre didactice care au grijă ca toți copiii să participe în programe care le stimulează capacitatea de dezvoltare și, desigur, să se joace, un lucru simplu, dar de care ei nu se pot bucura în altă parte.

Campusul de la Bisoca a fost construit în urmă cu 18 ani și cuprinde două pavilioane cu etaj, o bisericuță în stil maramureșean și un foișor pentru activități educative, toate aceste facilități degradându-se odată cu trecerea anilor.

Cu fondurile strânse prin proiectul „UN PAT PENTRU FIECARE ORFAN”, campusul va fi renovat, se vor schimba paturile, tâmplăria, băile și multe altele, totul pentru ca cei mici să aibă parte de condiții de cazare mai bune în fiecare vară.

 „Împreună cu Fundația Sfântul Sava, ne dorim să aducem o mică bucurie în sufletele copiilor care au o situație dificilă. Comisia Centrală a Arbitrilor se va implica direct în strângerea de fonduri și, mai mult, arbitri voluntari vor organiza în această vară activități sportive pentru copiii din tabără. Orice ajutor este binevenit în acest demers, care va face fericiți peste 1.500 de copii nevoiași”, a declarat Alexandru Deaconu, președintele CCA.

Donațiile se pot face prin SMS la 8849 (în oricare dintre rețelele Orange, Vodafone sau Cosmote) sau direct în conturile:

RO25 BRDE 100S V019 2161 1000 – B.R.D. Buzău (lei)

RO61 BRDE 100S V016 7548 1000 – B.R.D. Buzău (euro

Campania de strângere de fonduri se va desfășura în perioada 7 mai – 1 iunie 2013 și este comunicată la nivel național pe o rețea extinsă de panouri outdoor, prin intermediul radioului, al presei scrise, TV screens în București, online și social media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here