tribunalCei trei candidați rămași în cursa pentru vicepreședinția Tribunalului Buzău mai au de trecut două probe. Pe 9 iunie, Constantin Florescu, fostul președinte al Tribunalului, Ovidiu Iana, judecător la Tribunalul Prahova (fiul fostului procuror Aurelian Iana), și Aurel Pușcă, judecător la Tribunalul Buzău, vor susține proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere, iar pe 14 iunie, proba finală, respectiv testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane.
Rezultatele finale ale concursului vor fi făcute publi­ce pe 24 iunie, după ce candidații își vor susține pro­iectul referitor la exercitarea atri­bu­țiilor specifice funcțiilor de con­ducere, dar și testarea scri­să privind managementul, comunicarea și resursele umane.
La începutul acestei luni, judecătorul Constantin Florescu a fost delegat de Consiliul Superior al Magistraturii să ocupe funcţia de vicepreşedinte a Tribunalului Buzău. Delegarea este valabilă până la ocuparea funcţiei prin concurs, dar nu mai mult de 6 luni. Tribu­na­lul Buzău nu mai avea vice­pre­ședinte, după ce jude­cătorul Valentin Barbu, care a ocupat acest post, a promovat, în luna decembrie 2014, concursul pentru șefia instanței deținută de Constantin Florescu încă din 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here