Zona Vulcanii Noroiosi, Brebu, jud Buzau, RomaniaConsiliul Județean Buzău prin Centrul Județean de Cultură și Arta lanseaza un concurs de fotografie ce va debuta pe 15 noiembrie 2013 si se va finalize pe 30 iunie 2014. Actiunea are ca principal scop obtinerea unor imagini reprezentative din județul Buzau. La concursul intitulat Concursul intitulat „Buzăul în imagini” se pot inscrie atat fotografi amatori, cat si profesionisti.

„În urma consultării arhivei am constatat că la nivelul județului nu există nici un fel de fotografie pentru executarea materialelor de promovare de care județul are atâta nevoie. Prin urmare, am decis organizarea acestui concurs prin care fotografii să ne ajute să avem niște imagini reprezentative cu obiectivele de interes din județ. Concursul se va desfășura până pe data de 30 iunie 2014 iar Centrul Județean de Cultură și Artă va pune la dispoziția celor ce se vor înscrie mijloacele de transport necesare pentru a asigura accesul la obiectivele pe care le vom stabili împreună. Deplasările se vor face în week-end iar fotografiile realizate vor fi subiectul unor expoziții lunare dar și la final de concurs ”, a declarat Adrian Petre, directorul Direcției de Cultură și Artă Buzău.

Înscrierile la concursul de fotografie „Buzăul în imagini” se pot face până la data de 10 noiembrie 2013 la sediul Centrului Județean de Cultură și Artă.

Premiile oferite de organizatori nu sunt de neglijat. Se vor oferi câte trei premii lunare a câte 250, 150 si 100 de lei iar la final organizatorii vor acorda trei premii și două mențiuni in valoare de 5.000, 3.000, 2.000, respective cate 1.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here