Dupa ce piata din cartierul Micro III a ramas fara comercianti din cauza deschiderii mai multor supermarket-uri in apropiere, edilul sef Constantin Boscodeala se gandeste sa amenajeze in acel loc o piata de lactate.
“Ne gandim sa amenajam in spatiul fostei piete Micro III, o piata de lactate pentru producatorii buzoieni care sa poata merge acolo la sfarsit de saptamana sa isi vanda produsele. Ar fi un castig pentru ca spatiul este mult mai generos decat cel din actuala Piata de Lactate”-a declarat Constantin Boscodeala
Constantin Boscodeala nu a putut insa preciza cand va prinde contur initiativa legata din fosta piata din cartierul Micro III deoarece ideea este doar in stadiul de propunere. In perioada ce urmeaza societatea Piete, Targuri si Oboare care o are in administrare va face un sondaj pentru a vedea daca ideea unei piete de lactate pentru producatori este una viabila si daca actualii comercianti care isi vand produsele in Piata Centrala sunt dispusi sa se mute pe perioada week-end-ului intr-o noua locatie.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here