cortPresedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristi Bagiu, a verificat astazi pe teren locurile in care au fost amplasate corturile de prim-ajutor dar si conditiile in care se desfasoara activitatea acolo. Faptul ca cele cinci corturi au fost luate cu asalt de buzoieni inca de la primele ore ale dimineatii, a demonstrat faprtul ca sunt extrem de utile cetatenilor.

“Avand in vedere faptul ca temperaturile sunt foarte ridicate, este necesar ca fiecare dintre noi sa aiba grija sa nu se expuna prelungit la soare pentru a evita efectele pe care razele soarelui si caldura le pot avea asupra organismului. Am initiat aceasta actiune de amplasare a unor corturi in cinci puncte cheie din oras unde oamenii se pot adaposti, pot bea o gura de apa, si isi pot masura, gratuit, tensiunea”, a declarat Cristi Bagiu, Presedintele Consiliului Judetean Buzau.

Cele cinci corturi se vor afla la dispozitia celor care se vor afla in trecere prin piata din cartierul Micro XIV, la intrarea in Parcul Crang, in Piata Centrala, pe platoul Dacia si in piata Dorobanti.

In fiecare cort este cate un dozator cu apa rece, iar asistenta medicala este asigurata de eleve ale Scolii Sanitare.

“Vreau sa le multumesc pe aceasta cale colaboratorilor, ISU, DSP, Scoala Sanitara si Centrul de Voluntariat pentru ca toti au dat o mana de ajutor pentru ca lucrurile sa iasa bine. Corturile vor ramane amplasate in aceste locuri timp de o luna si vor fi deschise intre orele 10.00 – 18.00”, a declarat Cristi Bagiu, Presedintele Consiliului Judetean Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here