Voluntarii filialei judetene a Crucii Rosii au finalizat, astazi, actiunea de distribuire a unui numar de 262 pleduri, destinate tot atator elevi din municipiul Buzau, a caror situatie materiala ii indreptateste sa beneficieze de burse sociale. Actiunea s-a desfasurat ieri si astazi, la Palatul Copiilor, si i-a vizat pe cei care frecventeaza cursurile a 17 scoli si licee din Buzau.
Pledurile provin din donatia, de 351 de bucati, facuta de catre cea mai veche banca comerciala romaneasca, ce a sarbatorit, la sfarsitul anului trecut, 20 de ani de la infiintare. Prima transa, de 89 pleduri, a fost distribuita in data de 29 decembrie, unor persoane singure defavorizate sau unor persoane ori familii aflate in dificultate, de asemenea cu domiciliul pe raza municipiului Buzau.
Directorul Crucii Rosii Buzau, Floarea Barzu, a precizat ca numarul elevilor care au beneficiat de aceasta donatie a fost stabilit in baza datelor trimise de unitatile de invatamant buzoiene si centralizate la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean.

Mihail TUDOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here