crucea_rosieÎn preajma sărbătorii Crăciunului, Crucea Roşie Buzău doreşte să aducă un strop de bucurie copiilor provenind din familii cu posibilităţi materiale foarte reduse, cu multe greutăţi. Astăzi, după participarea la comemorarea eroilor Revoluţiei din decembrie 1989 din Piaţa Dacia, voluntarii filialei se vor deplasa la o familie numeroasă, cu 13 copii, din localitatea Cândeşti, precum şi la o altă familie, din municipiul Buzău, cu 5 copii, a căror mamă, părinte unic, este grav bolnavă.
Voluntarii Crucii Roşii Buzău vor duce în dar câte un brad de Crăciun, pachete cu alimente greu perisabile, dulciuri, fructe şi jucării. Cele două activităţi se desfăşoară în cadrul proiectului „Împreună pentru umanitate” pe care Crucea Roşie Buzău îl derulează cu sprijinul Consiliului Judeţean.
De asemenea, peste 200 de copii cu nevoi speciale, institutionalizaţi în trei centre din municipiul Buzău au primit în dar dulciuri, jucării şi produse de igienă personală şi de curăţenie. Alte nouă familii din judeţul Buzău se bucură de ajutorul acordat de Crucea Roşie, prin proiectul „Banca de alimente”, ajutor constând în alimente greu perisabile, colectate de la cetăţeni ai municipiului Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here