copil1Rezultatele finale obţinute la concursul de protecţie civilă ,,Cu viaţa mea apăr viaţa”, etapa judeţeană, desfăşurat ieri la Grupul Şcolar „Costin Neniţescu” din municipiul Buzău.

La clasele  IX – XI: locul 1 a fost ocupat de elevi de la Liceul Tehnologic Economic Râmnicu Sărat, locul al doilea de echipajul liceului Tehnologic,, C. Nenitescu”Buzău iar pe ultima treaptă a podiumului au urcat cei de la Liceul Teoretic ,,N. Iorga”  Nehoiu. La categoria elevilor de gimnaziu locul întâi a fost ocupat de copiii de la școala Grebănu. Pe locul 2 s-a situat școala Lopătari iar pe locul al treilea cei de la școala Gimnazială ,,V Cristoforeanu” Râmnicu Sărat.

În acest an un număr 27 de şcoli generale şi 4 licee au participat la concurs, iar după prima proba, respectiv cea teoretica s-au clasat pentru  probele practice un număr de 20 de şcoli şi 3 licee.

Vremea ploioasa dar şi numărul foarte mare de participanţi a condus la decalarea programului, acesta încheindu-se la ora 18  cu premierea  câştigătorilor şi  festivitatea de închidere. Echipele câştigătoare şi profesorii coordonatori au primit premii în bani, dela Primăria Municipiului Buzău,  diplome, pliante, brelocuri şi felicitări de la organizatori, echipele clasate pe locul 1 urmând să reprezinte judeţul la etapa interjudeţeană în data de 10 iuniela Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here