Serviciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor de conducere vor avea program normal de lucru în zilele de 16 și 17 august 2018. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Prefecturii Buzău în contextul apropierii minivacanței de Sfânta Maria.
Decizia de a păstra programul normal de lucru în zilele de 16 și 17 august 2018 pentru serviciile publice comunitare de eliberare a pașapoartelor și a permiselor în perioada menționată a fost luată din dispoziția conducerii Ministerului Afacerilor Interne, având în vedere că luna august reprezintă o perioadă de vârf din punct de vedere al cererilor de eliberare a documentelor de călătorie și a permiselor de conducere.

Este important de menționat că, pe data de 15 august, serviciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor de conducere nu vor avea program de lucru cu publicul. De altfel, în această zi de o mare importanță pentru întreaga creștinătate toți bugetarii au liber. Persoanele care doresc să depună cererile de eliberare a documentelor în zilele de 16 și 17 august trebuie să aibă în vedere că unitățile de trezorerie nu au program de lucru în zilele respective.
Astfel, taxele trebuie achitate la unitățile de trezorerie înainte de 15 august sau prin celelalte metode admise prin lege: on-line sau la unitățile CEC Bank.
”Reamintim faptul că pentru serviciile publice comunitare de eliberare a pașapoartelor din 30 de județe a fost prelungit programul de lucru, activitatea cu publicul desfășurându-se între orele 8.30 – 18.30. Recomandăm cetățenilor să consulte paginile de internet ale instituțiilor prefectului, pentru a se informa cu exactitate asupra programului de lucru și asupra actelor necesare pentru eliberarea documentelor solicitate”, au transmis reprezentanții Instituției Prefectului județului Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here