A devenit deja o tradiţie ca în timpul vacanţei de vară, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău să organizeze campionatul de minifotbal „CUPA CARTIERELOR”, alternativă la petrecerea timpului liber oferită tinerilor din municipiu. La ediţia din acest an, s-au înscris 32 de echipe la două categorii de vârstă, dintre care 10 la categoria „16 ani” şi 22 la categoria „20 de ani”. În ziua de 8 august pe  stadionul „GLORIA” din Buzău, au avut loc finalele „CUPEI CARTIERELOR”, cea de-a IV-a ediţie a acestui campionat, fiind câştigată de echipa Al. Sporturilor la categoria „16 ani” şi de echipa Micro 14 la categoria „20 de ani”. Rezultate:

– finală mică „16 ani” DOROBANŢI – STADIONULUI            3-5

– finală mică „20 ani” SIMILEASCA – MICRO 3                             3-0

– finală mare „16 ani” AL.SPORTURILOR – SIMILEASCA     3-1

– finală mare „20 ani” BROŞTENI – MICRO 14                              2 – 4 după prelungiri (2-2 în timpul regulamentar de joc).

Clasament final:

16 ANI                                                     20 ANI

1.    AL.SPORTURILOR                            1. MICRO 14

2.    SIMILEASCA                                     2. BROSTENI

3.    STADIONULUI                                   3. SIMILEASCA

4.    DOROBANŢI                                               4. MICRO 3

Golgheterii campionatului au fost DANCIU BOGDAN, la categoria „16 ani”, din cadrul echipei STADIONULUI şi PANAITE CODRIN, component al echipei care a reprezentat cartierul BROŞTENI  la categoria „20 de ani”.

Titlul de „cel mai bun portar” a fost acordat lui ANDREI CATALIN – categoria „16 ani” (AL.SPORTURILOR) şi lui MIHAI DANIEL  – categoria „20 ani” (BROŞTENI).

Jucătorii turneului” au fost desemnaţi MANEA ALIN la categoria „16 ani” (AL. SPORTURILOR) şi PANAITESCU CODRIN, la categoria „20 ani” (MICRO 14).

Fotbaliştilor câştigători le-au fost acordate cupe, diplome, echipament sportiv şi rucsacuri.

În cadrul festivităţii de premiere, poliţiştii au felicitat toate echipele şi   le-au reamintit adolescenţilor şi tinerilor regulile cele mai importante pe care trebuie să le respecte pentru a nu fi implicaţi în situaţii de risc, fie ca victime, fie ca făptuitori, recomandări fiind adresate şi pentru prevenirea implicării în accidente de circulaţie.

CUPA CARTIERELOR a fost organizată de Poliţia municipiului Buzău, prin poliţiştii de proximitate, în colaborare cu F.C. GLORIA Buzău, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal.