copii sport

 

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, poliţiştii Biroului de Proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău vor organiza mai multe competiţii sportive dedicate elevilor.În perioada 20 mai – 1 iulie, pe stadionul „Cornel Negoescu” se va desfăşura campionatul de minifotbal „CUPA 1 IUNIE – MEMORIALUL “GHEORGHE LINŢĂ”, între unităţile de învăţământ din municipiul Buzău, la care se pot înscrie echipe de elevi născuţi în anul 1998 sau mai mici.

Urmează perioada de 27 mai – 1 iunie, când la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” se va desfăşura „CUPA 1 IUNIE – la handbal”, la care pot participa elevi până în clasa a VIII-a de la unităţile de învăţământ din municipiul Buzău. Între 27 – 29 mai va fi organizată „CUPA 1 IUNIE la tenis de masă” (individual), la clubul sportiv C.S.M. Buzău, în incinta stadionului Gloria, la care pot participa elevi din municipiul Buzău din clasele I-VIII.

Pe 1 Iunie, la Centrul de Prevenire a Criminalităţii al IPJ Buzău va fi organizată „CUPA 1 IUNIE – la şah”, între elevii unităţilor de învăţământ din municipiul Buzău, născuţi în anul 1995 sau mai mici.

Elevii care doresc să participe la aceste competiţii trebuie să se prezinte la sediul Poliţiei municipiului Buzău pentru a se înscrie. Persoane de contact – agent şef de poliţie Biţa Vasile şi agent şef principal de poliţie  Mateiu Ion.

Competiţiile dedicate Zilei Internaţionale a Copilului sunt organizate în parteneriat cu Consiliul Judeţean Buzău, Primăria Municipiului Buzău, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Buzău, F.C. Gloria Buzău şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here