solar

 

Femeia tocmai aflase că salonul din cartierul râmnicean Costieni, s-a redeschis după ce nu a mai funcționat timp de un an de zile. În speranța că va avea parte de un bronz de invidiat, profesoara a intrat în solar, dar după numai 5 minute a simțit că fața și gâtul îi iau foc. A ieșit din aparat și a plecat acasă. Spre seară însă, zonele arse au început să se înroșească iar fața i s-a umflat.

Durerile au devenit tot mai greu de suportat așa că tânăra profesoară s-a dus la spitalul municipal Râmnicu Sărat. Când au văzut-o, medicii au internat-o imediat. Tânăra va avea nevoie de multe zile de tratament până când rănile i se vor vindeca. Totodată, cel puțin un an nu mai are voie să se expună la soare.

Femeia a aflat că solarul era defect și că nu a fost singura victimă. Tânăra este hotărâtă să dea vinovatul în judecată. Până atunci autoritățile trebuie să descopere al cui era aparatul defect, în condițiile în care acesta era închiriat cu tot cu spațiul unde funcționează salonul cosmetic. În urma acestui incident, salonul cu solarul stricat a fost închis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here