piataTaxe mari pe tarabe , mizerie , aglomerație între standuri , călduri torențiale vara și geruri năpraznice pe timpul anotimpului hibernal. Cam astea sunt condițiile în care trebuie să-și desfășoare activitatea piețarii buzoieni. Foarte curînd se prefigurează o nouă serie de piedici pentru tarabagiii din piețele buzoiene.

Conform  celor de la OPC Buzău ,  de luna viitoare comercianții vor trebui să afișeze cît mai la vedere toate detaliile legate de societatea sau PF-ul respectiv . Măsura vine în sprijinul cumpărătorilor  , în cazul unor  potențiale reclamații.Pînă acum eventualii nemulțumiți se aflau în imposibilitatea  de a înainta o reclamație către Oficiul pentru Protecția Consumatorilor datorită faptului că nu cunoșteau identitatea societății comerciale care le-a furnizat produsul.

Deasemenea , prețurile aferente produselor scoase la vînzare vor trebui să fie inscripționate cu un singur tip de font pentru o mai bună lizibilitate.

Nu este exclus ca de luna viitoare să fie instituită și  obligativitatea prezentării bonului fiscal la vînzarea produselor , conform ordonanței de urgență 44/2008.Astfel , toți piețarii înregistrați la Registrul Comerțului vor fi obligați să-și scoată casele de marcat de sub mormanele de țelină sau pătrunjel  și să emită bonuri fiscale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here