strand buzau

 

Agitație mare în aceste zile la ștrandul din Parcul Tineretului din oraș. La acest moment, bazinul este revopsit iar împrejurimile se află și ele într-un amplu proces de cosmetizare. Totul pentru a-i primi așa cum se cuvine pe iubitorii de bălăceală. De sâmbătă, 18 mai, ștrandul din Parcul Tineretului din municipiul Buzău își va deschide porțile mai târziu decât anul trecut cu o săptămână. Ca o noutate, prețul biletelor a crescut. Astfel, pentru a beneficia de serviciile ștrandului, adulții vor plăti de sâmbătă 5 lei pentru un bilet, față de 3 lei cât era anul trecut. Și pentru copiii cu vârsta până în 14 ani, intrarea s-a scumpit de la un leu la 2 lei.

Pentru siguranța buzoienilor și nu numai care vor folosi ștrandurile și cele 17 piscine din județ, inspectorii Direcției Sanitar Veterinare au demarat deja controale. Din fiecare locație ei vor preleva probe biologice pentru a fi siguri că nu vor exista situații de îmbolnăvire a populației.

Verificat va fi și Bazinul Olimpic din Buzău. ,,La Bazinul Olimpic suntem într-o continuă monitorizare, cam la 2 săptămâni. Până la acest moment toate probele prelevate de noi nu au scos la iveală nicio neregulă.,, a declarat Venera Acsinte, directorul Direcției de Sănătate Publică Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here