Tema ediției din acest an a ”Marșului pentru viață”, programat pentru sâmbătă, 25 martie, este ”Ajută mama și copilul! Ei depind de tine.” și își propune să aducă în atenția opiniei publice sprijinirea mamelor aflate în situație de vulnerabilitate pe durata sarcinii și, în special, descurajarea practicii avortului, la care recurg anual mii de femei. La Buzău, marșul va începe la ora 16.00 și se va desfășura pe traseul Parcul Crâng – Bd. Nicolae Bălcescu – Catedrala Copiilor ”Sfântul Sava” – Catedrala Arhiepiscopală ”Înălţarea Domnului”.

La Râmnicu Sărat evenimentul va începe la ora 14.00 şi se va desfăşura pe traseul: Magazinul Victoria, Principală, Spitalul Municipal şi Primăria Municipiului Râmnicu Sărat. La Nehoiu, marşul este programat pentru ora 14.00, pe itinerariul: Catedrala ”Sfântul Gheorghe”, 1 Decembrie 1918, Spitalul Orăşenesc, Str. Al. I. Cuza, DN 10 şi Catedrala ”Sfântul Gheorghe”.

Detalii privind organizarea ediției din acest an a ”Marșului pentru viață” pot fi găsite pe site-ul oficial al evenimentului http://www.marsulpentruviata.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here