capriceDebut promițător de sezon pentru proprietarii de pensiuni din staţiunea Sărata Monteoru. Pentru că vremea a fost frumoasă, mii de turiști au fost în acest week-end în stațiunea buzoiană, iar piscinele s-au dovedit neîncăpătoare.

Cei mai mulți dintre ei sunt din București, și vin aici pentru că, spun ei, prețurile pentru centrele de agreement dotate cu piscine sunt extreme de mici. Costul unei zile petrecute într-un astfel de centru variază între 10 şi 20 de lei de persoană iar cazarea nu depăşeşte 100 de lei pe noapte la pensiunile din zonă.

“Turiștii vin din județele limitrofe, în special din București, și rămân încântați de zonă și de condițiile pe care le oferim. Ne-am pregătit pentru acest sezon și sperăm să fim la înălțime”, a declarat Constantin Musceleanu, proprietar centru de agreement din Sărata Monteoru.

Sărata Monteoru are o ofertă bogată şi la pensiuni, care se întrec între ele în meniuri tradiţionale sau excursii în grup la Vulcanii Noroioşi sau chiliile săpate în stâncă din Munţii Buzăului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here