poiana pinului

 

Centrele de agrement din județul Buzău vor fi ocupate în totalitate în perioada verii, fapt ce va face și mai dificilă misiunea puținilor angajați ai Direcției  Județene de Sport și Tineret. Pentru ca activitatea în tabere să se desfășoare ca la carte ar mai fi nevoie, pe puțin, de aproape 10 angajați. ,,La un grup de 300 de copii care vin la Poiana Pinului îți trebuie cel puțin 8 oameni pe fiecare schimb, în condițiile în care acum noi avem doar 3. Ne este destul de greu și ne decurcăm așa cum putem.,, a declarat Romeo Lungu, directorul DJTS Buzău.

Și pentru ca totul să meargă fără sincope, șefii instituției s-au gândit la unele variante din care au ales-o pe cea mai puțin costisitoare. ,,Potrivit legii,  avem dreptul la zilieri. Mai sunt și câteva firme de prestări servicii care aduc forță de muncă. Acolo este însă puțin mai dificil deoarece sunt foarte scumpi. Adică plătim și impozit, TVA și profitul firmei. Până la urmă, am luat decizia ca, pe cele trei luni de vară, să folosim cât mai mulți zilieri. ,, a explicat Romeo Lungu.

Situația nu este de ieri, de azi. Tocmai din acest motiv, conducerea DJTS Buzău a trimis Ministerului Tineretului și Sportului o cerere prin care solicită suplimentarea posturilor la centrele de agrement Poiana Pinului și Arbănași. ,,Există la nivel de țară, tabere care nu-și folosesc toate posturile. Prin urmare am cerut o centralizare a lor, urmând mai apoi să purtăm discuții în care să ne spună exact unde au ei nevoie de posturi.,, a declarat directorul DJTS Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here