raul florescu

 

La începutul acestei luni, Raul Florescu a luat decizia de a părăsi Poșta Buzău, urmând ca în locul său să fie numită, interimar, liberala Elena Marcu. Potrivit protocolului Uniunii Social Liberale acest post ar fi revenit Partidului Social Democrat.

În prezent, consilier județean, Florescu a explicat și care au fost motivele care l-au determinat să ia o astfel de decizie. ,,Este vorba despre presiuni la care am fost supus atât eu cât și câțiva colegi din țară, imediat după ce am câștigat procesul intentat Poștei Române pentru concedierile făcute în mod abuziv în urmă cu un an. Aceste presiuni au fost de natură politică din partea Direcției Poștei Române București care, având în vedere apartenența mea politică, am primit tot felul de invective legate de culoarea politică.,, a declarat Raul Florescu.

El a fost numit la conducerea Poștei Buzău în februarie 2012, după ce fostul director, Faustin Scântei, a părăsit PDL pentru a se înscrie în Partidul Social Democrat. Florescu a fost demis în luna iulie 2012, la scurt timp după ce USL a preluat guvernarea, însă la câteva luni a fost repus pe funcţie, după ce a câştigat procesul prin care a contestat această schimbare din funcţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here