Gabriela-BrezeanuIn Monitorul Oficial al Romaniei din data de 16 octombrie 2012 a fost publicata Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 58/2012 privind modificarea unor acte normative din domeniul protectiei mediului si padurilor. Ordonanta de urgenta stabileste reorganizarea Garzii Nationale de Mediu, iar potrivit acestor normative, şi Garda de Mediu Buzău rămâne fără doi comisari.

Instituţiei de la Buzău i s-a impus reducerea schemei de personal cu 4 procente, ceea ce înseamnă disponibilizarea a două persoane, prin urmare la istituţia buzoiană rămânând 11 angajaţi.

Astfel, în urma concursului susținut de comisarii Gărzii de Mediu, doi vor fi daţă afară. Aceştia mai au posibilitatea să se înscrie pentru susţinerea unui alt examen pentru posturile rămase libere în ţară la finalul reorganizării.

Cea mai mică notă la concursul pentru ocuparea postului l-a obţinut nimeni alta decât fostul comisar șef al Gărzii de Mediu Buzău, Gabriela Brezeanu, cea care în urmă cu un an a intrat în atenţia publică după ce a fost implicată într-un scandal cu tentă sexuală.

Cea mai mare notă la concurs a obţinut-o fotul prefect de Buzău, Paul Beganu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here