Dosarul ”Mită la Permise”, în care sunt judecați doi foști examinatori de la Serviciul Înmatriculări Permise Auto Buzău, doi fosti instructori auto și primarul din Brăești, a ajuns pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel Ploiești. Prima soluție pronunțată de Tribunalul Buzău a fost urmată de apel, iar săptămâna aceasta a fost primul termen în procesul de la instanța superioară. La ședința publică de judecată s-au prezentat părțile, iar magistratul de caz a admis cererile de amânare, pentru angajare de apărător, formulate de doi inculpați. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 14 mai.

La prima instanță, doi dintre inculpații persoane fizice au primit pedepse cu închisoarea, cu executare, alți trei, cu suspendare, în timp ce școala de șoferi a primit o amendă penală.
Acuzațiile din dosar vizează acțiuni prin care cei doi agenți de la Serviciul Permise ar fi primit mai multe plinuri de carburant, prin intermediul unui instructor auto, contravaloarea fiind achitată de candidați la obținerea permisului auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here