646x4044

Grupul de Acţiune Locală (GAL) „Ecoul Câmpiei Buzăului” organizează cea de-a doua ediţie a „FESTIVALULUI PEPENILOR” la Pogoanele, în data de 4 august 2013.

După succesul înregistrat anul trecut, cu ocazia primei ediţii, pepenii vor fi din nou vedeta agricolă a sudului judeţului Buzău, în cadrul unei expoziţii, cu vânzare, de produse agricole, meşteşugăreşti şi tradiţionale.

În cadrul manifestărilor se va desfăşura un spectacol folcloric susţinut de artişti ai Centrului Judeţean de Cultură şi Artă Buzău, ansamblul „Ciuleandra” din Pogoanele, ansamblul ”MACOVEIU” şi ansamblul de dansuri populare Zarna din partea GAL Asociaţia Consorţiu Valea Câlnăului.

Informaţii se pot obţine de la biroul de relaţii cu publicul al Grupului de Acţiune Locală (GAL) „Ecoul Câmpiei Buzăului” deschis de luni până vineri, de la 9.00 la 15.00, la sediul din incinta Primăriei oraşului Pogoanele, str. Unirii nr.18, jud. Buzău. De asemenea, se pot obţine informaţii la numărul de telefon 0238.552.006 sau prin e-mail leader@galecb.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here