SALASărbătorile de iarnă au trecut iar doamnele și domnișoarele dau fuga la sălile de fitness pentru a da jos cele câteva kilograme pe care le-au pus după ce s-au înfruptat din tobă, caltaboș, friptură de porc dar și dulciuri.

Au trecut sărbătorile de iarnă și pe langă distracție și cadouri ne-am ales și cu câteva kilograme în plus. Nu am rezistat tentației de a gusta din bucatele tradiționale și acum suportăm consecintele, văzând că pantalonii preferați nu ne mai încap și nu mai putem purta orice bluză așa cum se întâmpla înainte de sărbători. În primele zile ale anului la centrele de întreținere au început să curgă cererile pentru abonamente de la doamnele și domnișoarele speriate de kilogramele în plus.

„Încă din prima zi de activitate am fost asaltați de doamne care și-au exprimat dorința de a veni la noi la sală. Mesele bogate din preajma sărbătorilor dar și faptul că nu au făcut mișcare se resimte atât în rândul bărbaților dar mai ales a doamnelor care sunt mult mai atente la silueta lor”, ne-a declarat Dan Mihalache, antrenor la un centru de întreținere.

Chiar dacă au început serviciul, iar grijile casnice le ocupă foarte mult din timp, domanele promit că își vor face timp pentru mișcare.

“Este adevărat că de sărbători am cam exagerat cu mâncare pentru că am gustat din toate. Astăzi m-am urcat pe cântar și am văzut că am luat aproape patru kilograme, lucru care se resimte, de altfel, și la garderobă. Am venit la sală, mi-am făcut abonament iar de mâine o să vin de trei ori pe sătămână. Este destul de greu să mă rup de la toate treburile pe care le am de făcut, dar se merită pentru că o fac pentru mine”, ne-a declarant Ștefania Șerban.

Dacă exercițiile și regimul alimentar vor fi respectate, antrenorii garantează doamnele vor arăta în câteva săptămâni la fel de bine ca înaintea sărbătorilor.

“Totul este ca organismul să intre într-un ritm mai alert și să se respecte programul de exerciții fizice. Nu trebuie să uităm însă că este necesar să renunțăm la unele dintre alimentele nesănătoase cu care ne-am obișnuit. În principiu, dacă ne ascultă sfaturile doamnele care vin la noi la sală pot scăpa de kilogramele în plus în 4-5 săptămâni”, competează instructorul Dan Mihalache.

Un abonament la centrele de întreținere din Buzău costă între 70 și 150 de lei pe lună, iar în schimbul acestor bani doamnele și domnișoarele beneficiază de trei ședințe pe săptămână dar și de sfaturile profesioniștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here