psihopat1O tânără în vârstă de 24 de ani din Buzău a anuntat politia ca în timp ce se afla în scara blocului în care locuieşte, a fost acostată de un necunoscut, care a atins-o în mai multe zone ale corpului. Perversul ar fi urmărit-o până în scara blocului şi a atacat-o înainte să intre în lift. Fata a scăpat doar cu hainele sfâşiate, deoarece agresorul a fost pus pe fugă de nişte vecini.

Politistii au plecat imediat in cautarea agresorului si l-au identificat in persoana unui elev de 19 ani, de la Liceul Tehnologic Costin Nenitescu din Buzău care a fost reţinut de poliţie

Cu ocazia cercetarilor, politistii au stabilit ca tanara se întorcea de la o întâlnire. Imediat dupa ce a intrat in scara de bloc, pe casa scării, înainte să intre în lift, a fost atacata de un necunoscut. Fata s-a luptat cateva minute cu agresorul si a fost salvata de vecinii care au iesit alertati de strgatele fetei.

Poliţiştii l-au reţinut pe suspect. Pentru ca nu era la prima isprava, initial, procurorul care ancheta cazul a dispus ca elevul să fie reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii au mers la liceul unde învaţă tanarul şi l-au reţinut pentru cercetări. El a fost adus, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, pentru a fi audiat de procurori. Pentru agresiune sexuală, elevul care este major riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here