competente digitaleElevii cu posibilităţi materiale reduse beneficiază şi în aceast an de sprijin financiar pentru achiziţionarea unui calculator. Potrivit calendarului oficial stabilit de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, ultima zi de depunere a dosarelor este 20 aprilie. 

Vor beneficia şi anul acesta de sprijin din partea statului pentru achiziţionarea de calculatoare în cadrul Programului „Euro 200”, elevii dar şi studenţii sărmani care au vârsta de cel mult 26 ani, cu venituri pe cap de membru de familie de maxim 150 lei. Până pe 19 mai, dosarele vor fi verificate şi se vor efectua şi anchete sociale. Lista cu cererile eligibile va fi afişată pe site-ul Ministerului în data de 31 mai, iar la 1 iunie va fi postată lista cu beneficiarii care vor intra în posesia voucherului în valoare de 200 de euro pentru achiziționarea unui calculator.

Acesta va putea fi cumparat din magazinele de specialitate care au încheiat un acord cu Ministerul, începand cu data de 24 iunie și până la 30 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here