handbal-copii-bicaz1În Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” Buzău, s-a desfăşurat zilele acestea concursul „CUPA 1 IUNIE” la handbal băieţi şi fete.

În urma disputării meciurilor, trofeul a fost adjudecat, la categoria băieţi, de reprezentativa Liceului cu Program Sportiv „Iolanda Balaş-Soter” Buzău, urmată în clasament de echipa Şcolii Gimnaziale „G.E. Palade” Buzău şi echipa Şcolii Gimnaziale Glodeanu Sărat.

La categoria fete, pe primul loc s-a clasat echipa Handbal Municipal Buzău, urmată de echipele şcolilor gimnaziale „G.E. Palade” Buzău şi Glodeanu Sărat.

Pe parcursul întrecerii, echipele au fost susţinute de aproximativ 200 de spectatori, care au primit din partea poliţiştilor de proximitate pliante cu recomandări preventive.

Competiţia a fost organizată de Politia municipiului Buzău, prin poliţiştii de proximitate, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău, Asociaţia Judeţeană de Handbal Buzău şi Crucea Roşie – Filiala Buzău.

Echipele clasate pe podium au primit din partea organizatorilor cupe, diplome şi materiale sportive.

În cadrul competiţiilor organizate sub egida „CUPA 1 IUNIE”, în ziua de 30 mai se va decide câştigătoarea campionatului de minifotbal la care s-au înscris opt echipe de la unităţi de învăţământ din municipiul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here