Ancheta în cazul presupusului pedofil din Dorobanţi, prins la două ore după ce avertismentul postat de o mămică, pare una extrem de complicată. La o săptămână după ce a fost expertizat psihiatric la SML, tânărul acuzat de corupere sexuală a minorului urmează să fie supus unor noi teste. Profilul psihopatologic al suspectului nu a fost descifrat după prima expertiză şi de aceea el a rămas internat la spitalul Săpoca.

Ancheta se pare că le dă mari bătăi de cap poliţiştilor. Mai multe indicii conduc către ipoteza că suspectul are probleme psihice. Printre ele, şi declaraţiile părinţilor conform cărora fiul lor beneficiază de medicaţie din spectrul psihiatric. Însă numele lui nu se regăseşte în nicio bază de date a pacienţilor cu boli psihice.

Joia trecută, a fost adus la SML pentru a fi consultat de psihiatri, însă verificarea nu a fost relevantă. De atunci, bărbatul acuzat de pedofilie a rămas internat în spitalul de la Săpoca și  urmează să i se repete expertiza. După această etapă, anchetatorii vor stabili dacă îl vor plasa în arest pe suspect sau îl vor mai ţine internat în Spitalul pentru măsuri de siguranţă de la Săpoca.

Reamintim că, săptămâna trecută, după ce o femeie a scris pe Facebook că fiul ei de 12 ani a fost acostat de un individ, pe o stradă din cartierul Dorobanţi, poliţia a reușit să prindă suspectul după două ore de la autosesizare. S-a aflat că învinuitul este un bărbat de 25 de ani, asistent kineto-terapeut, care la audieri şi-ar fi recunoscut fapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here