20100303_10501Asociatia “DIFERITI DAR EGALI” in parteneriat cu Asociatia “STEP FOR LIFE” Buzau, organizeaza in perioada 27.02-11.03.2014, in incinta Primariei Municipiului Buzau , expozitia “ZAMBETUL PRIMAVERII”.

Vernisajul expozitie va avea loc joi 27.02.2014 in holul Primariei Municipiului Buzau (la etaj), incepand cu orele 11.00.

Expozitia face parte din calendarul de activitati al proiectului “Cand dizabilitatile ne promoveaza talentul” desfasurat in parteneriat cu Liceul Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiente Auditive  si Asociatia “Step for life” Buzau.

In cadrul expozitie vor putea fi admirate obiecte hand made specifice sosirii primaverii si Zilei Internationale a Femeii. Produsele sunt confectionate de copii si tineri cu dizabilitati prin tehnica quilling, kirigami, decupaj in paie de grau, impletituri din fire textile, etc.

“Prin derularea acestui proiect urmarim ca acesti copii si tineri talentati sa fie sustinuti in dezvoltarea si afirmarea aptitudinilor, sa crestem motivatia pentru participarea la actiuni de acest gen si de asemenea implicarea acestora intr-un numar cat mai mare in proiecte culturale si sociale. Participand la astfel de activitati acestia vor deveni constienti de vocatia lor, vor avea mai multa incredere in propriile forte ei insusi devenind modele in mediul lor. Desi sunt persoane cu dizabilitati acestia sunt inzestrati cu mult talent, indemanare, rabdare si mai ales in tot ceea ce fac pun foarte multa pasiune. Un aspect foarte important de mentionat este faptul ca  la manifestari de acest gen au posibilitatea sa interactioneze cu alti copii si tineri talentati si astfel pot impartasi fiecare din priceperea si experienta lor. Ne dorim de asemenea ca in viitor sa organizam work shop-uri pe diferite teme tocmai pentru a creste motivatia acestor copii si tineri cu dizabilitati”, a declarat Monica Cretu, Presedinte Asociatia “DIFERITI DAR EGALI”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here