Extragerea Loteriei bonurilor fiscale pentru luna februarie 2016 va avea loc duminică, 20 martie, la ora 19,30, fondul de premiere fiind de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanţelor Publice

Selecţia câştigătorilor se face în două etape. Duminică, 20 martie a.c., va fi organizată prima etapă de selecţie care va consta în extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice , al ANAF şi al C.N. ‘Loteria Română’ . Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here